Volledige ontzorging
Wij maken het zoals u het bedoeld heeft

Homme & Home Ondernemer van 2012

Bianca en Mirjan van Silfhout van herenmodezaak Homme & Home in Scherpenzeel zijn woensdagavond gehuldigd als ‘Ondernemers van het Jaar 2012’. Dat is bekendgemaakt tijdens de verkiezingsavond in de Breehoek, georganiseerd door Ondernemersvereniging Scherpenzeel (OVS). Op dezelfde avond werd Kees de Ruiter (76) verkozen tot Scherpenzeels Vrijwilliger van 2012, met name vanwege zijn inspanningen voor de Scouting Scherpenzeel.
Homme & Home is de opvolger van Berkhof BV, dat vorig jaar met de eer mocht strijken. Destijds was de verkiezing een primeur, dit jaar kreeg de organiserende OVS de bevestiging dat het evenement definitief een plaats heeft verworven in de Scherpenzeelse gemeenschap. Maar liefst 400 mensen genoten in de Breehoek van een avondvullend programma, waarbij voor het vermaak een belangrijke rol was weggelegd voor lokale cabaretgroep ‘Windkracht Acht’.

Het was een super gezellig geslaagde avond! Alle mensen (bewoners en ondernemers van Scherpenzeel) die op Duinkerke Glasservice hebben gestemd: hartelijk dank daarvoor!

Geef een reactie