Volledige ontzorging
Wij maken het zoals u het bedoeld heeft

Balustrades

balustrades1

Veiligheid boven alles!

Op alle fronten zijn de laatste paar jaren de veiligheidseisen flink aangescherpt. Ook voor de ‘doorvalveiligheid’ voor balustrades gelden strenge regels. Wij zijn op de hoogte van de geldende normen en leveren glas wat voldoet aan deze eis.

In samenwerking met de aannemer of architect berekenen en plaatsen wij alleen maar balustrades welke voldoen aan de geldende norm.

balustrade2 balustrade1

Duinkerke Glasservice is een full-service glaszettersbedrijf gevestigd in Scherpenzeel. Onze visie is: iedere situatie is uniek. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Naast diverse diensten bieden wij ook een aantal producten. Zodoende kunnen we u van a tot z ontzorgen. Niet alleen kunt u producten (op maat) bij ons bestellen. We komen het persoonlijk bij u inmeten. Hoe kunnen we uw droom technisch, creatief en uniek waarmaken? Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw uitdaging. We streven naar zo min mogelijk ‘opleverpunten’. Dat betekent dat we proberen alles in een keer af te leveren en onvoorziene dingen direct op te lossen.

 

Benieuwd naar wat we zoal gedaan hebben? Neem een kijkje in onze portfolio.