Volledige ontzorging
Wij maken het zoals u het bedoeld heeft

Glas-in-lood

banner_glas-in-lood1

In ons glas-in-lood atelier kunnen wij glas-in-lood voor u maken. Dat kan aan de hand van uw eigen ontwerp of een nieuw ontwerp. Door de vele glassoorten en technieken zijn er in het glas-in-lood oneindig veel mogelijkheden.

Glas-in-lood inbouwen in isolatieglas

Het is mogelijk om uw glas-in-lood ramen in isolatieglas te laten inbouwen. Op deze wijze verouderd en verweerd uw glas-in-lood raam niet meer. Daarnaast biedt het u een betere isolatiewaarde en leefklimaat. Glas-in-lood wordt niet meer alleen toegepast in oude panden. Tegenwoordig zien we steeds meer moderne huizen deze techniek omarmen. Het geeft uw huis nét even dat beetje meer, waardoor het zich onderscheidt van de rest.

Restauratie en reparatie

Bij ons kunt u ook terecht voor een grondige reparatie van uw raam. Het glas-in-lood raam wordt uit elkaar gehaald. De kapotte ruitjes worden vervangen en met nieuw lood wordt het raam weer vakkundig in elkaar gezet.
Indien mogelijk maken we waar nodig gebruik van lood met een stalen kern. Hierdoor wordt uw raam steviger en kan het meer hebben. Ook reparatie op locatie is in veel gevallen mogelijk.

Heeft u vragen, laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

blok-gil-1 blok-gil-2 blok-gil-3

Duinkerke Glasservice is een full-service glaszettersbedrijf gevestigd in Scherpenzeel. Onze visie is: iedere situatie is uniek. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Naast diverse diensten bieden wij ook een aantal producten. Zodoende kunnen we u van a tot z ontzorgen. Niet alleen kunt u producten (op maat) bij ons bestellen. We komen het persoonlijk bij u inmeten. Hoe kunnen we uw droom technisch, creatief en uniek waarmaken? Samen met u kijken we naar de beste oplossing. Bekijk onze portfolio.