Volledige ontzorging
Wij maken het zoals u het bedoeld heeft

Keukenachterwanden

De tijdloze gratie van glas past in alle keukenstijlen en maakt van uw keuken -het middelpunt in uw huis-een visuele traktatie. De achterwanden worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en hygiëne. Onze toepassingen voldoen qua duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetiek in één mix aan de eisen van de moderne keuken.
Het coatingproces voor glas opent onbeperkte kleurenvariaties. Wij brengen u meer dan alleen een stap vooruit om u eigen en individuele keuken te ontwerpen. Of het nu gaat om een bepaalde RAL-kleur, een foto of een ingewikkeld diagram. Ontdek zelf de mogelijkheden.

 

Duinkerke Glasservice is een full-service glaszettersbedrijf gevestigd in Scherpenzeel. Onze visie is: iedere situatie is uniek. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Naast diverse diensten bieden wij ook een aantal producten. Zodoende kunnen we u van a tot z ontzorgen. Niet alleen kunt u producten (op maat) bij ons bestellen. We komen het persoonlijk bij u inmeten. Hoe kunnen we uw droom technisch, creatief en uniek waarmaken? Samen met u kijken we naar de beste oplossing. Bekijk onze portfolio voor wat ideeën.