Volledige ontzorging
Wij maken het zoals u het bedoeld heeft

Scheidingswanden en -deuren

Creëer ruimte met glazendeuren en -wanden!

Wilt u ruimte maken in uw interieur? Door ruimtes te scheiden met een glazen deur of wand is dat gemakkelijk te realiseren. Hierdoor lijken ruimtes in één oogopslag groter! Ook wanneer u een ruimte discreet wilt afsluiten zonder dat er een opgesloten gevoel ontstaat, is een glazen deur of wand een ideale oplossing. Deursystemen uit glas kunt u volledig naar uw eigen smaak creëren. Met de zeefdruktechniek worden patronen, structuren, kleuren of zelfs foto’s gebruikt. Van alles is hiermee mogelijk: volvlak of deelvlakken, bijvoorbeeld voor zichtschermen bij vergaderruimtes. Bovendien kunnen de deursystemen ook met zandstralen of met groeven worden verfijnd. Natuurlijk kan het glas hier ook nog met een ander gebruik worden gecombineerd bijvoorbeeld geluid isolerend of thermisch isolerend.

Bij Duinkerke Glasservice is een glazendeur of -wand in verschillende uitvoeringen leverbaar. Om het helemaal tot in de puntjes aan uw wensen te laten voldoen, leveren wij ook verschillende bevestigingssystemen voor deuren en wanden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vast-, een scharnierend-, of schuifsysteem. Daarnaast zijn er ook diverse soorten deurbeslag leverbaar. Kortom; er is van alles mogelijk met hardglazen deuren en wanden!

hardglazen-wanden-en-deuren1 hardglazen-wanden-en-deuren2

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden van glasdeurbeslag, klik hier!

Enkelglas wordt steeds minder als buitenbeglazing gebruikt, maar wordt nog wel op veel andere plekken toegepast. Denk aan een bovenlichtje in huis, glas in schuifdeuren van een kamer en suite, een kastdeur, een fotolijst en veel meer. Wij beschikken over een ruime voorraad ‘Floatglas’ en kunnen dit desgewenst op maat snijden en waar nodig bewerken.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…

Ook spiegels kunnen wij voor u op maat snijden. Van een eenvoudige passpiegel tot aan grote (veelal getinte) spiegels voor in bijvoorbeeld winkels.

enkelglas-en-spiegels1 enkelglas-en-spiegels2

Duinkerke Glasservice is een full-service glaszettersbedrijf gevestigd in Scherpenzeel. Onze visie is: iedere situatie is uniek. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Naast diverse diensten bieden wij ook een aantal producten. Zodoende kunnen we u van a tot z ontzorgen. Niet alleen kunt u producten (op maat) bij ons bestellen. We komen het persoonlijk bij u inmeten. Hoe kunnen we uw droom technisch, creatief en uniek waarmaken? Samen met u kijken we naar de beste oplossing. Bekijk onze portfolio.