Volledige ontzorging
Wij maken het zoals u het bedoeld heeft

Isolatieglas en ventilatieroosters

Isolatieglas bestaat al geruime tijd. Al in de negentiende eeuw werd ermee geëxperimenteerd. Na de energiecrisis van 1973 heeft het een enorme vlucht genomen. Hoewel we de laatste jaren erg begaan zijn met milieu en energiebesparing, zijn er toch veel woningen die nog voorzien zijn van enkelglas. De eigenschappen van het isolatieglas zijn in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Ook het vervangen van oud dubbelglas is geen overbodige stap. Het huidige HR++ glas isoleert 5 x zo goed als enkelglas en 3 x zo goed als het oude thermopane. Naast een hogere isolatiewaarde bent u met HR+(+) glas ook nagenoeg af van koudeval van uw raam. Dit geeft u veel meer comfort.

Voor meer informatie over isolatieglas en wat voor u de beste oplossing zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

isolatieglas1 isolatieglas2

Waarom ventileren?
24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat!

Luchtkwaliteit
We hebben allemaal verse én gezonde buitenlucht nodig om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij brengen wij zo’n 90% van onze tijd binnen door: thuis, op kantoor, op school…
De luchtkwaliteit binnenshuis is maar al te vaak beneden peil.

Door steeds beter te isoleren en luchtdicht te bouwen kan de vervuilde lucht, die ook binnenshuis ontstaat, de woning niet verlaten. De vervuilde lucht stapelt zicht op en geeft bacteriën, ziektekiemen, micro-organismen en schimmels de kans om te groeien.
Isoleren is zeer belangrijk om de energieverliezen te beperken, maar ventileren is noodzakelijk om een gezond binnenklimaat te garanderen.

Wilt u ook een beter leefklimaat in uw woning, neem dan contact met ons op.

ventilatieroosters1 ventilatieroosters2

Duinkerke Glasservice is een full-service glaszettersbedrijf gevestigd in Scherpenzeel. Onze visie is: iedere situatie is uniek. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Naast diverse diensten bieden wij ook een aantal producten. Zodoende kunnen we u van a tot z ontzorgen. Niet alleen kunt u producten (op maat) bij ons bestellen. We komen het persoonlijk bij u inmeten. Hoe kunnen we uw droom technisch, creatief en uniek waarmaken? Samen met u kijken we naar de beste oplossing. Bekijk onze portfolio.