Volledige ontzorging
Wij maken het zoals u het bedoeld heeft

Monumentaal glas

Authentiek

Wanneer uw pand gebouwd is voor 1960, is de kans groot dat uw pand is voorzien van monumentaal glas. Deze panden hebben een uitstraling die bij restauratie werkzaamheden zeker behouden moeten worden. Het monumentale glas speelt een zeer grote rol in de uitstraling van het monumentale pand. Wanneer u een monumentaal pand gaat voorzien van modern glas, zal het pand een geheel andere en misschien niet toepasselijke uitstraling krijgen. Het ‘dansende’ gevel effect zal dan verdwenen zijn. Daarom is het belangrijk het juiste glas toe te passen wanneer u monumentaal glas gaat vervangen in situaties als restauratie of renovatie.
De kenmerken van de verschillende klassieke bouwstijlen vormen een cultureel en esthetisch uitgangspunt.
Zit u in de situatie, dat uw monumentaal glas in uw pand vervangen moet worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onder andere monumentaal glas van Van Ruysdael. Van Ruysdael Glas heeft glas ontwikkeld dat de uitstraling van monumentaal glas heeft, maar met het hedendaagse comfort. Wij hebben ruime ervaring in het vervangen van monumentaal glas en adviseren u graag in uw zoektocht naar de juiste glassoort. Wij streven naar een optimaal resultaat. Van Ruysdael monumentaal glas is dun, krachtig en overal toepasbaar.

monumentaal-glas1 monumentaal-glas2

Duinkerke Glasservice is een full-service glaszettersbedrijf gevestigd in Scherpenzeel. Onze visie is: iedere situatie is uniek. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Naast diverse diensten bieden wij ook een aantal producten. Zodoende kunnen we u van a tot z ontzorgen. Niet alleen kunt u producten (op maat) bij ons bestellen. We komen het persoonlijk bij u inmeten. Hoe kunnen we uw droom technisch, creatief en uniek waarmaken? Samen met u kijken we naar de beste oplossing. Bekijk onze portfolio.